Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka po wiedeńsku II

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
masło 4 dkg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: jajka po wiedeńsku II

Jajka wbijamy do szklanek i wkładamy masło.Szklanki z jajkami wstawiamy do naczynia z zimną wodą,a następnie podgrzewamy do momentu ścięcia się białek.Szklanki wyjmujemy i zaraz podajemy z łyżeczką.Osobno podajemy przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 09.06.2011 14:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak