Sposób przygotowania

Grzyby umyć i namoczyć w dwóch litrach zimnej wody. Następnego dnia ugotować grzyby. Do wywaru dodać matiasy pokrojone w paski. Razem gotować jeszcze 5 min. Buraki ugotować, po ostudzeniu zetrzeć na tarce i dodać do wywaru. Na rozgrzanym oleju podsmażyć posiekaną cebulę, dodać do zupy i gotować jeszcze ok. 10-15 min. Doprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    trochę dziwne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    oryginalny, ale fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    jeszcze tak nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziwny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    chyba nie dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    czy to jest smaczne,,hmmm nie dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !