Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z pieczarek i wołowiny

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 25 dkg
wołowina gotowana 15 dkg
ogórki konserwowe 2 szt
natka pietruszki
majonez 1/2 szklanki
wino białe wytrawne 4 łyżki
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z pieczarek i wołowiny

Pieczarki oczyszczamy kroimy w plasterki,gotujemy i odcedzamy.Mięso i ogórki kroimy w kostkę łączymy z pieczarkami,majonezem,winem i posiekaną natką pietruszki,doprawiamy do smaku.Przekładamy do salaterki i dekorujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.12.2013 11:04
wspaniała sałątka
Emiliozo 29.06.2012 07:28
rzadko jadam wołowinę
Krystyna32 21.08.2011 09:59
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak