Sposób przygotowania

Masło, cukier puder i mleko w proszku zagnieść jak kruche ciasto. Uformować małe kuleczki i schłodzić je w lodówce. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, ostudzić. Jak zacznie gęstnieć, obtoczyć w nich pralinki i ułożyć na folii aluminiowej do zastygnięcia czekolady.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wyglądają rewelacyjnie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Mmmm... pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Nie tylko pięknie wyglądają, ale na pewno są równie pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    REWELACJA!!!;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Skorzystam z przepisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne z mlekiem w proszku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !