Sposób przygotowania

Ugotować piętnaście jajek.Wystudzić.Ostrym nożem przekroić je wzdłuż na pół.Małą łyżeczką wyjąć delikatnie jajka,starając się nie uszkodzić skorupek.Białka i żółtka drobniutko posiekać,dodać topiony serek i pokrojoną natkę pietruszki.Doprawić solą i świeżo mielonym pieprzem.Dokładnie wymieszać.Tak przygotowanym farszem napełnić połówki skorupek,panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Uwielbiam. Z serkiem nie robiłam- muszę tak zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też serek jest dla mnie zaskoczeniem :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smakowite;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !