Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik bezowy z kremem toffi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spody na torcik bezowy 1 opakowanie
margaryna Kasia 1 kostka
cukier puder 1 szklanka
budyń toffi 1 opakowanie
mleko 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik bezowy z kremem toffi

Budyń ugotować na mleku wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Margarynę bardzo dobrze utrzeć z cukrem pudrem. Do utartej margaryny dodawać po jednej łyżce zimny budyń i cały czas ucierać. Gotowym kremem przełożyć płaty tortu bezowego. Dowolnie udekorować. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 04.04.2013 23:12
Bardzo lubię torty bezowe. Ten też by mi smakował.
wojr63 08.06.2012 20:29
piękny, tylko dla uzdolnionych nie wiem czy bym potrafił taki zrobić
Ada-Gaba 04.06.2012 06:47
wspaniały
ziutula
ziutula 29.09.2011 15:25
ooo...następne rarytasy dla duszy..
IZABELA29 10.08.2011 16:23
fajnie udekorowany
Nina7 06.06.2011 18:30
Piękny!
Weronika_eM 06.06.2011 12:11
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak