Sposób przygotowania

Budyń ugotować na mleku wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Margarynę bardzo dobrze utrzeć z cukrem pudrem. Do utartej margaryny dodawać po jednej łyżce zimny budyń i cały czas ucierać. Gotowym kremem przełożyć płaty tortu bezowego. Dowolnie udekorować. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Piękny!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie udekorowany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo...następne rarytasy dla duszy..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wspaniały
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    piękny, tylko dla uzdolnionych nie wiem czy bym potrafił taki zrobić
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię torty bezowe. Ten też by mi smakował.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !