Sposób przygotowania

Słonecznik i płatki uprażyć na suchej patelni ostudzić, czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodać ziarna wymieszać ostudzić. Na brzeg ciasta nakładać twardniejącą czekoladę ściśle zawijać tworząc paluszki, układać je na blaszce posmarować klarowanym masłem i piec na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie różności z ciasta francuskiego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra paluszki;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakołyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyśmienite;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne do kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    czesto je robie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    uwielbiam ciasto francuskie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,prosze o porcyjkę !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,prosze o porcyjkę !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszności,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne są takie paluszki ze słodką niespodzianką w środku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !