Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane udko kurczaka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udzcie z kurczaka 4 sztuki
pieczarki 2-3 sztuki
żółty ser 100 g
rozmaryn świeży
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane udko kurczaka

Z mięsa wyjmujemy kości solimy i pieprzymy. Pieczarki kroimy w plasterki przesmażamy, doprawiamy, studzimy. Na mięso kładziemy pieczarki, paski żółtego sera, rozmaryn zwijamy spinamy wykałaczką, obsmażamy i dusimy około 30 min. podajemy z surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 04.06.2013 18:35
bardzo dobre
olkaaa 11.05.2012 07:40
super
Tika4444 19.10.2011 14:43
super pomysł
Elżbieta17 27.09.2011 08:55
Super pomysł na odświętny obiad:)
Joanna60 16.08.2011 18:06
bardzo fajne :)
Rybciia 15.08.2011 17:48
pycha
jeta72 30.07.2011 11:57
pyszny kurczaczek
anemon 24.06.2011 06:27
Fajna odmiana dla kurczaka. Udka wyglądają apetycznie.
ziutula
ziutula 22.06.2011 19:28
apetyczne do szybkiego zjedzenia...
ben-ka 21.06.2011 22:04
jak ja dawno nie robiłam faszerowanych udek!:) aż mi zapachniały.
m1monika 19.06.2011 09:07
lubię kurczaka w każdej postaci, na pewno pycha;)
tatiana2 09.06.2011 10:50
Fajny przepis. Świeży rozmaryn nadaje mięsom lepszy smak. Jadłam kiedyś pieczonego kurczaka w rozmarynie i był pycha :)
AgaS10 07.06.2011 20:52
super...tylko jak wyjąć te kości?
magical66 06.06.2011 21:57
pyszne
marta0906 06.06.2011 16:32
świetne:)
Robert10 06.06.2011 10:32
rewelacja
suzana 06.06.2011 09:46
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak