Sposób przygotowania

Papryki dokładnie umyć, odciąć "czapeczki" i wydrążyć środki. W tym czasie pieczarki ubrać, opłukać i pokroić w małe kawałeczki. Podsmażyć na maśle razem z posiekaną cebulą. Oprószyć przyprawą uniwersalną. Ser pokroić w kostkę. Papryki faszerować na przemian serem i farszem pieczarkowym. Wierzch posypać szczypiorkiem i nałożyć czapeczki papryk;) Zapiec w dobrze rozgrzanym piekarniku do 180 stopni (na folii aluminiowej)ok. 35min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    + vegeta
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Fajny przepis. Bardzo lubię mozzarellę. W połączeniu z papryką jeszcze nie jadłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !