Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka dokładnie umyć. Ostrym nożem w każdej piersi wyciąć kieszeń, Następnie piersi przyprawić solą i pieprzem.
Ser feta rozgnieść widelcem i w każdą kieszeń włożyć odpowiednią ilość. Obtoczyć każdą pierś w mące, jajku i bułce tartej, podsmażyć na oleju. Potem podpiec przez około 15 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Lubię kurczaka pod każdą postacią :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    połączenie kurczaka i sera feta - ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobre - probowałam ! ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kecaj0075

    ale smaczne pomysły:)
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    świetny filecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !