Sposób przygotowania

1. Brzoskwinie dokładnie umyj, a następnie starannie osusz. Czyste owoce przekrój na pół i wyjmij z nich pestki.
2. Przygotuj nadzienie do brzoskwiń: seler naciowy umyj, a następnie bardzo drobno go pokrój. Ser feta pokrój w dość drobną kostkę i połącz z pokrojonym selerem naciowym. Orzechy włoskie drobno posiekaj i połącz je z selerem oraz serem. Dodaj majonez, dopraw do smaku sola i pieprzem, po czym wymieszaj.
3. Tak przygotowaną sałatką nadziej połówki brzoskwiń. Możesz podać je na liściach sałaty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pomysłowe !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !