Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pieczarkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30dag
cebula duża
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pieczarkowy

Obrane,opłukane i pokrojone pieczarki podsmażyć na roztopionym maśle. Gdy wchłoną cały płyn, dorzucić posiekaną drobno cebulę. Całość oprószyć przyprawą uniwersalną i dusić na małym ogniu,mieszając. farsz idealny do pierożków, krokietów czy drożdżówek a aromatu dodaje w całości przyprawa;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 05.06.2011 12:35
+ vegeta (!!). moderatorzy mogliby wreszcie udostępnić jej wpisywanie w formularzu ;/

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak