Sposób przygotowania

Do pucharków wkładamy po 1 lub 2 gałki każdego rodzaju lodów. Dekorujemy dużą ilością bitej śmietany. Z boku wkładamy po 1 herbatniku, całość polewamy sosem czekoladowym

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Czasem warto się poświęcić, ruszyć głową, bo efekt jest przepiękny. Dzięki za super pomysł:)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszny taki deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    przepięknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    justys759

    mmmm pychota:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !