Sposób przygotowania

Robimy ciasto z mąki, żółtka, śmietany i masła. Wkładamy je w folię i na 15 min do zamrażalnika. Wylepiamy nim formę i nakłuwamy mocno widelcem. Pieczemy 20 min w 170 stopniach. Na ciasto dajemy sos - pomidory z puszki mieszamy z przyprawami. Wysypujemy na to połowę tartego sera, i układamy wszystkie warzywa pokrojone wg uznania i salami. Przykrywamy resztą sera i pieczemy aż ser się roztopi a brzegi przyrumienią. Podajemy z ketchupem

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    chętnie bym się poczęstował...
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    zjadłabym taką
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !