Sposób przygotowania

piersi dzielimy na pół, a poźniej jeszcze raz przekrawamy wzdłuż, tak że mamy 4 częsci, które lekko rozbijamy. Mięso posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i kucharkiem. Na każdym kawałku mięsa kładziemy kawałek sera zółtego, mniej niż pół łyżeczki masła i sporą ilość siekanego koperku, lekko solimy i składamy mięso na pół. Panierujemy w jajku i bułce, po czym smażymy na rumiany kolor po obu stronach

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne robie bardzo podobnie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    na pewno by mi smakowały:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Robię podobne tylko koperek zastępuję pietruszką.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznme
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    serkiem i koperkiem :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczne,przyrządzam podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    To coś dla mnie, smacznie się zapowiada!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !