Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
Truskawki i poziomki miksujemy, dodajemy do nich gęstą śmietanę , dużo cukru i mieszamy.
Mus wylewamy na ugotowany ryż.
Podajemy na drugie śniadanie. Smacznego !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super- a tu właśnie sezon na te owoce
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    wczesnym latem można podjeść, ehh.. a z parzakami taki sos..
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !