Sposób przygotowania

Boczek, cebulę i ogórek kroimy w kostkę.Najpierw pieczemy na patelni boczek, potem dajemy cebulę i na końcu ogórek.
Wszystko podsmażamy i zalewamy wywarem. Zagęszczamy śmietaną. Doprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Dodaję trochę kostki pieczeniowej dla lepszego smaku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Pyszny sosik :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !