Sposób przygotowania

do oleju dodajemy bazylię, majeranek, zioła prowansalskie, łyżeczke soli, liscie laurowe, ziele angielskie, pieprz oraz rozmaryn, mieszamy wszystkie składniki, a następnie zalewamy tym mięso, odtsawiamy do lodówki na 12h. Po tym czasie udka wiązemy z nóżki i wędzimy przez 3-4h, najlepiej na owocowym drzewie

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajnie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    muszą być bardzo smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    mniam, zdjęcia super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne takie są :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam je, ale niestety zadowalam się kupionymi.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !