Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe zapiekanki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluchy 4 bułki
ser żółty
pieczarki 30 dag
cebula 1
masło
ketchup
Papryka słodka mielona Prymat
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe zapiekanki

Pieczarki kroimy w plastry, cebule w drobną kostkę, a następnie podsmażamy na łyżce masła. Bułki przekrawamy na pół, smarujemy masłem, układamy usmażone pieczarki i posypujemy startym żóltym serem. Posypujemy słodką papryką, pieprzem i solą, zapiekamy przez 15-20minut w temp 180*, po wyjęciu polewamy ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 10.03.2012 08:59
Chodzą już takie za mną chyba ze dwa miesiące... Muszę w końcu zrobić !
Anio?eczek 05.02.2012 11:02
Super :)
Małgorzata106 19.12.2011 19:15
pycha
jolaxa1 04.07.2011 21:56
super
rosik93 05.06.2011 19:10
uwielbiam takie.
Iwusia 04.06.2011 23:45
Domowe najsmaczniejsze :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak