Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plastry, cebule w drobną kostkę, a następnie podsmażamy na łyżce masła. Bułki przekrawamy na pół, smarujemy masłem, układamy usmażone pieczarki i posypujemy startym żóltym serem. Posypujemy słodką papryką, pieprzem i solą, zapiekamy przez 15-20minut w temp 180*, po wyjęciu polewamy ketchupem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Domowe najsmaczniejsze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam takie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Chodzą już takie za mną chyba ze dwa miesiące... Muszę w końcu zrobić !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !