Sposób przygotowania

jajka, mąke, mleko oraz 1 szklankę soku jagodowego miksujemy razem na jednolitą mase, a następnie smazymy cienkie naleśniki. od soku naleśniki zyskują ciekawy fioletowy kolor, kazdego naleśnika smarujemy serkiem, zawijamy a następnie dekorujemy jagodami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszniutkie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    aż chce się na jagody :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    podwójnie jagodowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    już się nie mogę doczekać sezonu na jagody

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !