Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab duszony do obiadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0.5 kg
margaryna 0.5
kostka do sosów
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Schab duszony do obiadu

Schab kroimy w grubą kostkę, na patelni rozpuszczamy margaryne i wrzucamy na nią kawałki mięsa oraz dodajemy troche soli, listko lauowe i pieprz, dodajemy również kostke do sosow. Dusimy pod przykryciem, w razie potrzeby można dodać troche tłuszczu, doprawiamy do smaku, kiedy mieso jest już miękkie podajemy do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 13.06.2012 05:28
ekstra;)
Margo1 14.05.2012 14:16
własnie dziś zrobie
Krystyna32 24.06.2011 21:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak