Sposób przygotowania

pokrzywy wrzucamy na wrzącą, osoloną wodę i gotujemy nie dłużej jak 1-2 minuty. Każdy z kotletów cienko rozbijamy i doprawiamy dowolnymi przyprawami, kładziemy po plasterku sera, a następnie układamy sparzone pokrzywy - składamy mięso na pół i panierujemy tradycyjnie w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor i pyszny obiad gotowy:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zupę z pokrzyw robiłam , jarzynkę też - ten przepis jak dla mnie fantastyczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    z takim nadzieniem nie jadłem...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dosyć oryginalne nadzienie
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    muszą być wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    nadzienie wyjątkowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    na pewno są wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo oryginalny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !