Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser lodowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

lody bakaliowe
galaretka agrestowa 1
banan 1
sos czekoladowy

Przepis i sposób przygotowania na: Deser lodowy

Galaretke rozpuszczamy z 1,5 szklance wody i pozostawiamy do lekkiego schłodzenia. teżejącą galaretkę układamy na połowie talerzyka, obok układamy gałki lodów, na które układamy pokrojonego w plasterki banana. całość polewamy sosem czekoladowym. ja do dekoracji użyłam skórkę pomarańcza

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 05.10.2012 12:01
pyszny!
Iwusia 28.06.2012 23:05
szybki i smaczny :)
Brigitte 21.12.2011 18:27
prosty kolorowy i smaczny :)
Małgorzata106 02.12.2011 09:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak