Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpety rybne do zupy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba ugotowana 2 łyżki
bułka 0,5 szt
masło 2 łyżki
cebula 1/2 szt
jaja 1 szt
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety rybne do zupy

Utartą cebulę udusić w maśle, dodać mięso rybie, namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajko, sól, wymieszać, odstawić na 15 minut. Robić niewielkie pulpety i ugotować w słonej wodzie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak