Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gryczane nadzienie do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza gryczana 1/2 kg
rodzynki 1 garść
natka pietruszka 1 pęczek
cebula 1 sztuka
sól
boczek wędzony 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Gryczane nadzienie do mięs

Kaszę gotujemy, cebule podduszamy na tłuszczy razem z boczkiem. Natkę pietruszki siekamy. Wszystkie składniki farszu mieszamy i doprawiamy do smaku. Powstałym farszem nadziewamy mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak