Sposób przygotowania

Zebrane liścia dokładnie myjemy pod bierzącą wodą, a następnie odkładamy do czasu aż nie będą wilgne lub przecieramy jednorazowym ręcznikiem. Z pozostałych składników robimy gładkie ciasto. Na rozgrzany na patelni olej układamy liścia babki lancetowatej, które wcześniej dokładnie \'oblepiamy\' w cieśćie. Smażymy chwilkę po obu stronach - jemy na ciepło lub zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Pierwsze słyszę, że można ją zjeść :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    helen

    pierwsze słyszę i widzę:))Ale ciekawe jak smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    ciekawy pomysł:)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !