Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fioletowy krem do ciast

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1
jajko 1
cukier puder 1/4 szklanki
sok jagodowy 6 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fioletowy krem do ciast

Miękkie masło miksujemy z cukrem pudrem, a następnie dodajemy 1 całe jajko i dalej ucieramy. Następnie po 1 łyżce dodajemy sok jagodowy i dalej miksujemy. Kremem przekładamy ciasta lub torty, mozemy wykorzystać również do dekoracji

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 02.02.2012 11:09
extra
Renataj 25.07.2011 12:10
Pycha . Bardzo smerfny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak