Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 25dag
pomidor 1
cebula 1
czarne oliwki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek z warzywami

Oscypek kroję na 6 grubych plastrów. Pomidora myję, kroję w małą kostkę. Cebulę obieram, kroję w drobną kostkę. Oliwki osączam z zalewy, rozdrabniam. Ruszt grilla wykładam folią aluminiową, tak by była zwrócona błyszczącą stroną do góry. Kładę na niej krążki oscypka. Każdy posypuję posiekanymi warzywami, przykrywam drugim kawałkiem folii. Piekę 8-10 minut. Posypuję listkami bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 22.06.2011 15:46
ciekawy przepis
MAR3STA 11.06.2011 00:20
fajny pomysł;)
Katarzyna/kate1980 06.06.2011 21:37
pychotka
Izabela28 04.06.2011 13:53
fajny przepis dla tych którym smakuje oscypek:)
Małgorzata113 04.06.2011 10:03
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak