Sposób przygotowania

Chrzan, po umyciu, ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy do smaku odrobinę soli, cukru i soku z cytryny. Dodajemy jogurt naturalny w celu nadania lżejszej konsystencji.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    domowy zawsze dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    domowy najlepszy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    takiego jeszcze nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny,a ile łez wylanych?
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    oj dużo, dużo...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy się z takim nie spotkałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    przynajmniej wiem co jem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    domowy zawsze ma lepszą moc, fajnie że z jogurtem
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taki domowy najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    domowy zawsze najlepszy i na pierwszym miejscu
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    taki domowy jest najsmaczniejszy też czasem robię sama

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !