Sposób przygotowania

Marchewkę myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Gotujemy na wolnym ogniu na wodzie z odrobiną soli. Zazwyczaj gotuje ok kwadransa, ale to zależy od jakości marchewki. Doprawiamy do smaku odrobiną cukru i dodajemy ok 2 łyżek masełka. Gotujemy przez moment.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    też taką robię-smaczności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ją lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna-bardzo lubię z dodatkiem groszku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    samo zdrowie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    ja jeszcze dodaję dużo koperku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Też często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcinkemp

    wychowałem się na tym
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychota! bardzo lubię marchewkę do obiadu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !