Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka do obiadu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 kg
sól do smaku
cukier do smaku
masło do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka do obiadu

Marchewkę myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Gotujemy na wolnym ogniu na wodzie z odrobiną soli. Zazwyczaj gotuje ok kwadransa, ale to zależy od jakości marchewki. Doprawiamy do smaku odrobiną cukru i dodajemy ok 2 łyżek masełka. Gotujemy przez moment.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 19.11.2013 07:42
pyszny dodatek
ben-ka 25.04.2013 10:41
pychota! bardzo lubię marchewkę do obiadu.
Marcinkemp 22.03.2013 08:17
wychowałem się na tym
Łukasz15 20.03.2013 09:47
Też często robię
pestka 15.02.2013 11:01
ja jeszcze dodaję dużo koperku
Ela15 26.01.2013 10:12
samo zdrowie:)
barbara11561 17.01.2013 15:18
pyszna-bardzo lubię z dodatkiem groszku:)
olkaaa 09.10.2012 11:23
bardzo ją lubię
usmiech 24.06.2012 14:05
super dodatek
Cukiereczek13 26.05.2012 20:44
pysznie :)
paula99926 05.02.2012 13:40
też taką robię-smaczności :)
smakoszek 20.11.2011 11:11
pyszna
daria899 22.08.2011 11:36
super
annagebalska 28.06.2011 09:41
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak