Sposób przygotowania

Z mąki, jajka i maśła zagnieść ciasto, włożyć na 20 minut do lodówki, potem rozwąłkować na formę do tarty i upiec na złoty kolor około 15 minut. Potem czosnek wymieszać ze szpinakiem, ułozyć na tarcie, potem posiekaną w kostkę kiełbasę krakowska, pomidora pokrojonego w kawałki, wysypać kukurydzę, potem na górze ułożyć ser i posypać ziołami prowansalskimi, piec około 20 minut aż ser się stopi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Jaka kolorowa i zapewne bardzo smaczna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wspaniala :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bogato, kolorowo i smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo kolorowa
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !