Sposób przygotowania

mięsko gotujemy w wywarze z przyprawami , następnie mielimy i mięszamy z pieczarkami i cebulką , gotowym farszem nadziewamy naleśniki na koniec panierujemy i opiekamy na wolnym ogniu

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Bardzo smacznie wygląda:)
  • 20
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dzięki pomieszanu różnych mięs mamy delikatny smak :)
  • 18
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a dodanie pieczarek sprawia że smakują inaczej niż u wszystkich :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    jak apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    z takim farszem jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    jadłam wczoraj ; D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !