Sposób przygotowania

Dzisiejsze danie możecie zastosować na 3 fazie ze schabem lub na 2 z piersią kurczaka.

Na patelnię wlałam 250 ml wody, rozpusciłam w niej pół kostki rosołowej. Kiedy bulion wrzał, włożyłam rozbite tłuczkiem plastry schabu i przykryłam poszatkowaną cebulą i pokrojonymi pieczarkami. Dusiłam pod przykryciem ok. 25 minut, aż schab był gotowy, a bulion się zredukował.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Szybko, smacznie i zdrowo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !