Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko sardynkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
sardynki 1 puszka
sok z cytryny 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżeczka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko sardynkowe

Masło ucieramy na jednolitą gładką masę, dodajemy sardynki, posiekaną natkę pietruszki, doprawiamy. Chłodzimy, formujemy i mrozimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak