Sposób przygotowania

Ziemniaki najlepiej malutkie ugotować w mundurkach ok.10 minut.Obrać i przełożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego.Czosnek przecisnąć przez praskę,wymieszać z jajkami i śmietaną.Przyprawić pieprzem i solą.Polać poukładane w naczyniu ziemniaki,posypać startym serem i zapiekać w piekarniku ok.20 minut w 200 st.C. gotową potrawę posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie zapiekanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna odmiana dla ziemniaków.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !