Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy odrobinkę masełka, dodajemy jajka, które przyprawiamy solą i czosnkiem granulowanym. Może być także czosnek naturalny przetarty przez prasę. Ilość czosnku zależy od indywidualnych upodobań, ja lubię dużo.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    muszę wypróbować z czosnkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł na jajecznicę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    jeszcze takiej nie jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z czosnkiem jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !