Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pałasz z wody

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 85dag
estragon łyżka
cebule 3
Liść laurowy suszony Prymat
pieprz ziarnisty kilka ziaren
sól
cukier szczypta
masło 2łyżki
natka pietruszki 1łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pałasz z wody

Oczyścić i umyć pałasza,pokroić i posypać estragonem.Obrane cebule zalać wodą,osolić dodać parę ziaren pieprzu.Ugotować wywar .Do wywaru włożyć rybe i listek laurowy.Ugotować do miękkości 15min.na małym ogniu.Posiekana natkę pietruszki wymieszać ze stopionym masłem.Ugotowaną rybę wyłożyć na talerz ,skropić masłem z natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak