Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 0,50 kg
kiełbasa chuda 0,40 kg
koncentrat pomidorowy 0,10 kg
majeranek 1 szczyp.
salamandra 1 szczyp.

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

namocz fasolę przz noc. Nastepnego dnia gotuj 2 godziny. Usmaż kiełbasę i dodaj do ugotowanej fasoli. Dodaj koncentrat pomidorowy, dopraw majerankiem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 25.08.2011 22:42
ojj zjadłabym taką :)
IKrakowianka 30.07.2011 17:38
Uwielbiam fasolkę po bretońsku
pioge7 07.01.2011 16:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak