Sposób przygotowania

Bakłażan pokrój w plasterki, ułóż na sicie, posól, odłóż. Cukinie pokrój w plasterki, cebule w ósemki. Oczyszczone papryki pokrój na kawałki. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Przysmaż cebulę oraz pokrojone w kostkę resztki wędliny. Dodaj cukinię i paprykę, smaż 7 minut. Dołóż opłukane z soli, osączone bakłażany i smaż jeszcze 4 minuty. Dodaj koncentrat oraz czosnek. Przypraw solą, pieprzem, cukrem, ziołami prowansalskimi i kminkiem. Duś 15 minut pod przykryciem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !