Sposób przygotowania

Filet myjemy,kroimy w kostkę.Pieczarki obieramy kroimy w kostkę,tak też postępujemy z papryką i cebulą.
Olej mieszamy z kucharkiem i odrobiną oregano-będzie do posmarowania szaszłyków.
Na patyczki nabijamy filet,paprykę,pieczarkę,filet,cebulę (lub w innej kolejności).
Smarujemy tak przygotowane szaszłyki olejem.Układamy na tacce do grilla i grillujemy.Co jakiś czas obracamy patyczki i smarujemy ponownie olejem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    można również piec piekarniku
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe jak smakuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne szaszlyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !