Sposób przygotowania

Kaszankę kroimy w dość grube plastry-tak aby się nie rozwaliła.Jajka roztrzepujemy i przyprawiamy kucharkiem.Kaszankę moczymy w jajku,obtaczamy w bułce tartej,jeszcze raz w jajku i ponownie bułce.Kładziemy na dobrze rozgrzany olej i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    Szybkie,proste i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Cóż za pomysł! Cóż za nazwa! :D
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe , niegdy nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !