Sposób przygotowania

Piersi obsypujemy przyprawą do kurczaka i smażymy na rozgrzanej patelni grillowej na złoty kolor. Por kroimy w piórka i sparzamy. Resztę przyprawy dodajemy do śmietany wraz z porem, mieszamy do momentu powstania jednolitego sosu i odstawiamy do lodówki. Ciepłe grillowane piersi polewamy zimnym sosem i gotowe. Można udekorować cząstkami pomidorów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetycznie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Fajnie wygląda
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    ale smacznie wygląda to danie mmm :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszą być smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyglądają
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pomysłowa propozycja na grilla:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    zrobiłam na \"grilu podwórkowym\", pyyycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na czasie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    AAAAAPETYCZNE! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam takie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowe i smakowite!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    efektowne, smaka mi narobiles
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !