Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Doprawić kucharkiem, papryką mieloną i pieprzem. Oprószyć mąką i podsmażyć na patelni, aż się zarumieni. Mięso przełożyć do dużego garnka, podlać wodą i dusić do miękkości około 30 minut. Cebulę drobno posiekać i zrumienić. Następnie dodać pokrojone w plasterki pieczarki i podsmażać. To samo zrobić z ogórkami konserwowymi. Warzywa wrzucić do garnka z mięsem i dalej dusić, aż wszystko będzie miękkie. Na końcu wlać przecier pomidorowy, dodać 1 łyżkę musztardy i trochę magi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pycha!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne, bardzo lubię strogonowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wypas :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    uwielbiam to danie!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !