Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Doprawić kucharkiem, papryką mieloną i pieprzem. Oprószyć mąką i podsmażyć na patelni, aż się zarumieni. Mięso przełożyć do dużego garnka, podlać wodą i dusić do miękkości około 30 minut. Cebulę drobno posiekać i zrumienić. Następnie dodać pokrojone w plasterki pieczarki i podsmażać. To samo zrobić z ogórkami konserwowymi. Warzywa wrzucić do garnka z mięsem i dalej dusić, aż wszystko będzie miękkie. Na końcu wlać przecier pomidorowy, dodać 1 łyżkę musztardy i trochę magi.

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !