Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Kaszę błyskawiczna kukurydzianą zagnieść z masłem, mąka pszenną, łyżką cukru. Pół banana zmiksować z łyżką śmietany- dodać do tego sodę i dwie krople aromatu bananowego. Wymieszać i dolać do ciasta. Zagnieść ciasto ma być dość twarde. Rozwałkować cienko i wycinać szklanką ciastka. Piec w temperaturze ok 170 stopni około 18 minut. Ponieważ są mało słodkie można polać lukrem albo czekolada. Dobrze zrobione są idealnie kruche.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Do herbatki w sam raz,...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawy pomysł, muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !