Sposób przygotowania

Bułki moczymy w zimnej wodzie.mięso kroimy w paski i przepuszczamy przez maszynkę,cebulę obieramy i drobno kroimy.Na rozgrzanej masłem patelni smażymy cebulę,łączymy ją z odciśniętymi bułkami,mięsem solą pieprzem,natką pietruszki i jajkiem.Powstałą masę formujemy na kształt wałka.Brytfannę smarujemy sklarowanym masłem i układamy mięso.Cebulę i marchew obieramy i grubo kroimy i rozkładamy wokół mięsa.Pieczemy 35 min w 200 stopniach.W trakcie pieczenia polewamy powstałym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !