Sposób przygotowania

Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy masło, mieszamy. Żurawinę kroimy drobno. Do masy czekoladowej dodajemy płatki migdałowe, żurawinę i mieszamy. Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo smacznie wygląda...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Takie połączenie to prawdziwy raj dla podniebienia:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie się zapowiada.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    są pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Super, gdyby tak jeszcze zapomnieć o kaloriach...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    kulki są tak małe że kalorie się w nich nie mieszczą ;) można jeść spokojnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    kapitalne!! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !