Składniki:
schab | 6 plastrów |
boczek | 6 plastrów |
żółty ser | 6 plastrów |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
mąka | wg uznania |
bulion | 1/4 litra |
olej | do smażenia |
schab | 6 plastrów |
boczek | 6 plastrów |
żółty ser | 6 plastrów |
ogórki konserwowe | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
mąka | wg uznania |
bulion | 1/4 litra |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: