Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
kukurydza konserwowa 1 puszka
korniszony 7-8 sztuk
por (biała część) 1 sztuka
jogurt naturalny 4 łyżki
śmietana 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Kapustę drobno poszatkować. Kukurydzę osączyć z zalewy. Korniszony pokroić w plasterki. Pora umyć i pokroić w półplasterki. Kapustę oprószyć solą i pieprzem. Dodać ogórki i kukurydzę. Wymieszać. Dodać połączony jogurt ze śmietaną i ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 18.08.2011 06:48
Smaczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak